sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Retroilua ja palloja

Uutta väriä pintaan





















Saatiin hoitopöytä lahjoituksena. Sen on joku itse tehnyt. Sellainen ihan tavallinen lipasto, johon päälle tulee hoitoalusta. Edellinen omistaja oli maalannut laatikot jännällä harmaan-ruskealla. Ensin tuumailin, että eiköhän se nyt mene ihan tuollaisena. Sitten tulin toisiin aatoksiin...päätin maalata laatikot uuteen uskoon.

Harmi kun ei taaskaan tullut mieleen ottaa kuvaa tuosta pöydästä kokonaisuudessaan ennen maalausprojektia. Ainoastaan laatikoiden pohjavärin maalausvaiheesta löytyy otoksia, joissa näkyy vielä vanhat ruskeanharmaat laatikot. Muistin, että ostin kerran rautakaupasta jotain todella kirkkaan vihreää maalia pienen purkin. Oikein sellainen retro-myrkyn vihreä! Sen hinta oli 5 €, kenties joku sävytysvirhe tullut tms. kun se oli niin halpa ja löytyi alennuskorista. Nyt tuo sävy sopi paremmin kuin hyvin käyttötarkoitukseensa!

Maalasin laatikot siis vihreäksi. Pöydän runko sai jäädä valkoiseksi, samoin laatikoiden nupit. Yhdessä mieheni kanssa suunnittelimme laatikon kylkeen koristemaalauksen. Tässä puuhastelua tuon sapluunamaalauksen kanssa:
Sapluunoiden leikkausta

Apuviivojen piirtäminen, sekä suojateippien laittoa

Itse maalausprojektia...
VALMIS!

2 kommenttia: